Spelers geloven er al in, maar Vrancken wil nog niet van titel met Genk spreken

Spelers geloven er al in, maar Vrancken wil nog niet van titel met Genk spreken

21-11-2022 19:54
7

KRC Genk is bezig aan een uitstekend seizoen en staat stevig aan de leiding in de Belgische competitie. Verschillende spelers durven al dromen van de titel, maar dat wil coach Wouter Vrancken nog niet uitspreken.

Genk heeft inmiddels al een voorsprong van tien punten op eerste achtervolger Union en lijkt dus goed op weg om dit seizoen de titel te pakken. Vrancken wil daar echter nog niet aan denken. "We hebben bij het begin van het seizoen een realistische ambitie uitgesproken: Play-Off 1 spelen. Dat blijft zo", geeft hij aan in De Morgen.

Volgens Vrancken mag men bij Genk dan ook nog niet te hard van stapel lopen. "We komen uit een matig seizoen, en je merkte zelf al op dat we behoorlijk wat sterkhouders zijn kwijtgespeeld. Dan hoor je niet te roepen dat je kampioen wordt, zelfs al sta je met Kerstmis op de eerste plaats", klinkt het.

Genk heeft dit seizoen wel al flink wat indruk weten te maken. Op zeventien partijen verloor het slechts één keer en speelde het ook maar één keer gelijk. Vijftien keer wist het de drie punten te pakken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie