Vormer ziet Club Brugge-aanwinst uitblinken: 'Ben echt gek op die jongen'

Vormer ziet Club Brugge-aanwinst uitblinken: 'Ben echt gek op die jongen'

21-11-2022 18:00 Laatste update: 18:04
6

Club Brugge investeerde deze zomer opnieuw flink wat in de kern en haalde heel wat nieuwe jongens in huis. Bjorn Meijer is er daar één van. De Nederlander werd weggehaald bij FC Groningen en wist meteen indruk te maken. Ook Ruud Vormer is bijzonder lovend.

Bij Groningen is men bijzonder trots op de prestaties van Meijer en zocht men hun ex-speler op in Brugge. Op een speciale aflevering over Meijer kreeg ook Vormer het woord en had hij niets dan lovende woorden over Meijer.

De Nederlander was bijzonder enthousiast over zijn landgenoot, die flink wat indruk wist te maken. "Hij is een hele harde werker en ligt goed in de groep. Voor mij is hij een hele goeie linksback. Hij gaat het hier zeker goed doen", gaf Vormer aan.

Bij Club Brugge verwacht men ook veel van Meijer, die zo'n zes miljoen euro heeft gekost. Vormer gelooft echter dat die verwachtingen geen negatieve rol gaan spelen. "Ze hebben natuurlijk ook een groot bedrag op zijn hoofd gezet. Maar ik denk dat hij dat wel gaat waarmaken. In zijn 'koppie' zit het goed, dus dat komt wel goed met hem', klinkt het.

En het duo lijkt inmiddels ook goed bevriend te zijn geraakt. "Hij is een topper", gaat Vormer nog verder. "Ik ben gek van die jongen. We hebben veel contact samen. Voor mij is het lastig dat ik minder speel. Dan vraagt hij daarachter en leg ik alles netjes uit. Het klikt gewoon tussen ons", besluit Vormer.