Barcelona hoopte op komst van Meunier: Paste in het profiel

Barcelona hoopte op komst van Meunier: "Paste in het profiel"

21-11-2022 17:01
3

Thomas Meunier is momenteel actief voor Borussia Dortmund, waar hij nog steeds zeker is van een basisplek. Het had echter ook anders kunnen aflopen voor de Rode Duivel. Zo stond hij dicht bij een akkoord met FC Barcelona.

In het verleden werd Meunier al eens gelinkt aan Barcelona, maar tot een transfer kwam het niet. Zomaar een gerucht was die belangstelling ook niet. In een gesprek met BILD geeft Meunier namelijk aan dat de Catalanen bijzonder concreet waren.

Zo onthult hij dat Barcelona afgelopen zomer nog een poging waagde om hem in huis te halen. "Ze zochten naar een goede flankspeler die fysiek ook sterk was en voor een goede prijs in huis kon gehaald worden. Ik paste in dat profiel, maar Dortmund liet me al snel weten dat ik niet mocht vertrekken", aldus Meunier.

Barcelona zocht het dan maar ergens anders en haalde Hector Bellerin transfervrij weg bij Arsenal, al werd dat voorlopig nog geen groot succes. Meunier bleef bij Dortmund, waar hij dit seizoen veertien keer voor in actie kwam.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie