Laporta-adviseur reageert: 'Hij heeft het nooit overwogen om De Jong te verkopen'

Laporta-adviseur reageert: 'Hij heeft het nooit overwogen om De Jong te verkopen'

21-11-2022 10:41
2

Enric Masip, rechterhand van FC Barcelona-voorzitter Joan Laporta, heeft gereageerd op de uitlatingen van Frenkie de Jong in de media. Volgens de adviseur zou Laporta het nooit hebben overwogen om De Jong te verkopen.

Dat deelt Masip op Twitter. "Ik kan het met zekerheid zeggen. Ik weet de feiten: de verkoop van Frenkie de Jong is nooit overwogen", schrijft hij. "Er is één iemand in de club die het behouden van De Jong het meest verdedigd heeft en die meneer heeft een voor- en achternaam: Joan Laporta."

Frenkie de Jong zei tegenover de Nederlandse media ervan hebben gebaald hoe de club met hem omging in de zomer. "Natuurlijk neem ik dat ze hartstikke kwalijk", zei hij. Desondanks hoopt De Jong dat zijn carrière in Barcelona nog lang niet voor bij is. "Ik zie mezelf het liefst nog zo lang mogelijk bij FC Barcelona spelen. Ik hoop nog een jaar of acht tot tien", zei hij ook.

Het Manchester United van Erik ten Hag werd in de afgelopen zomer flink in verband gebracht met Manchester United. Later meldde ook Chelsea zich, maar De Jong had geen oren naar een transfer. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie