Vanaken verkiest prijs met Rode Duivels boven eentje met Club Brugge

Vanaken verkiest prijs met Rode Duivels boven eentje met Club Brugge

21-11-2022 16:27
8

Het WK is begonnen, wat voor veel spelers een kans is om een speciale trofee te gaan winnen. Ook voor Hans Vanaken, die aan zijn eerste WK begint. Dat hij prijzen kan winnen bewees hij bij Club Brugge al. Nu hoopt hij dat te kunnen doet met de Rode Duivels.

Bij Eleven Sports kreeg de aanvoerder van Club Brugge ook een moeilijk dilemma voorgeschoteld. Hem werd gevraagd of hij liever het WK zou winnen of toch de Champions League met Club Brugge. Ondanks dat moeilijke dilemma moest Vanaken er ook niet echt lang om denken. Hij verkiest de wereldtitel.

"Het WK is één keer om de vier jaar, er is dus sowieso al minder kans om dat te winnen", geeft hij aan. "Als we eerlijk moeten zijn denk ik dat het met Club niet makkelijk is om de Champions League te winnen", lacht de middenvelder.

Al beseft hij ook dat WK-winst moeilijk zal worden. "Met België het WK winnen zal ook niet makkelijk zijn. Maar vorig keer waren ze derde, dus ... . Met Club zijn we nog niet derde geworden in de Champions League. Misschien, je weet nooit", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie