'Vrouw en schoonzus Suárez voeren onderhandelingen in de Major League Soccer'

'Vrouw en schoonzus Suárez voeren onderhandelingen in de Major League Soccer'

20-11-2022 14:40
1

Luis Suárez zit met zijn 35 jaar in de herfst van zijn carrière, maar heeft aan opties geen gebrek. De Uruguyaanse spits is in onderhandeling met LA Galaxy, meldt het doorgaans goed ingevoerde Relevo.

Suárez keerde terug bij Nacional, maar is na het behalen van het kampioenschap daar alweer weg. Hij kan ook een driejarige aanbieding tekenen bij Grêmio uit Brazilië, maar LA Galaxy leidt op dit moment de dans. Suárez vrouw en schoonzus voeren op dit moment onderhandelingen met de club uit de Major League Soccer.

Door een speciale regel mogen spelers in de MLS niet meer dan anderhalf miljoen euro bruto verdienen. Dat vertraagt de boel, weet Relevo. Suárez zou wel aangemerkt kunnen worden als Designated Player, waardoor hij wel meer zou kunnen verdienen. Een club uit de MLS mag drie spelers daarvoor aanwijzen.

Niet alleen Grêmio en LA Galaxy zitten achter Suárez aan, ook het Inter Miami van David Beckham heeft plannen met de oud-speler van FC Barcelona en Liverpool FC. Maar, zoals gezegd heeft LA Galaxy op dit moment de beste papieren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie