Het WK gaat van start: dit kan je van VoetbalPrimeur.be verwachten

Het WK gaat van start: dit kan je van VoetbalPrimeur.be verwachten

20-11-2022 14:00 Laatste update: 20-11-2022 14:00
4

Zondag begint het WK in Qatar. Het wordt hoe dan ook een bijzonder toernooi met hopelijk de apotheose België als wereldkampioen. Tot en met 18 december zijn jullie bij VoetbalPrimeur.be aan het juiste adres voor analyses, opstellingen, wedstrijdverslagen, reacties en zoveel meer.

Op zondag 20 november trappen Qatar en Ecuador de editie van 2022 af. Bij de eerste wedstrijd en bij alle andere partijen die nadien volgen kun je bij VoetbalPrimeur.be terecht voor een LIVE-discussie. Je ontdekt in het artikel de opstellingen van beide landen en nadien kun je jouw kijk op de match in de comments zetten.

Na de match kun je bij ons natuurlijk ook terecht voor de nodige wedstrijdverslagen, reacties en nieuwtjes van de groepen A tot en met H. Bij alle wedstrijden het hele toernooi lang.

Rode Duivels op het WK bij VoetbalPrimeur.be
Natuurlijk besteden we extra aandacht aan de Rode Duivels op het WK in Qatar. Voor elke partij gaan we bij onze tegenstanders piepen wat de media van Canada, Marokko en Kroatië over België schrijven. Ook interviewen we journalisten uit de landen van groep F. Elke tegenstander houden we tegen het licht. Zo weet je al voor de match wat je kunt verwachten van Canada, Marokko en Kroatië.

We hebben ook onze huisanalist van VoetbalPrimeur.be Andy Mulders al aan het werk gezet. Tactisch zal hij elke Belgische tegenstander uitgebreid onder de loep nemen. Moest Roberto Martinez nog twijfelen over de sterke en zwakke punten van de Belgische tegenstanders dan kan de bondscoach bij VoetbalPrimeur.be zijn gading vinden.

JPL-spelers op het WK
De Belgen buitenbeschouwing gelaten zijn er 24 spelers actief op het WK, die hun brood verdienen in ons land. 23 van die spelers komen uit in de Jupiler Pro League. Nummer 24 is Liam Fraser. De Canadees komt uit voor Deinze. Club Brugge is de Belgische hofleverancier op het WK. Inclusief Hans Vanaken en Simon Mignolet vaardigt het 8 spelers af.  Bij VoetbalPrimeur.be houden we ook de buitenlanders van Blauw-Zwart zoals Noa Lang, Andres Skov Olsen en Denis Odoi in de gaten.

Maar natuurlijk brengen we ook al weetjes over alle (buitenlandse) spelers van Antwerp, KRC Genk, RSC Anderlecht, KAA Gent, Standard, Cercle Brugge, Charleroi, STVV, KV Mechelen, Eupen en Deinze.

Bij VoetbalPrimeur.be hebben we alvast zin in het WK en we gaan er samen met jou een geweldig toernooi van maken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie