Geen winnaar in de topper tussen Beveren en RWDM

19-11-2022 21:56
3

Zaterdag stond in de Challenger Pro League het duel tussen Beveen en RWDM op het programma. De toppers tussen de nummers één en twee in de stand eindigde op een gelijkspel. Het werd 1-1.

De leidersplaats stond zaterdag in Beveren op het spel. Vlak voor de rust opende Barry namens de thuisploeg de score. Blindelings uit de draai scoorde de aanvaller zijn tiende doelpunt van het seizoen.

Het antwoord van de bezoekers kwam er in de tweede helft. Mickaël Biron tekende na de pauze voor de gelijkmaker. Nadien lieten Barry en Mbokani het na om de thuisploeg opnieuw op voorsprong te brengen.

Beide ploegen schieten weinig op met het gelijkspel. Beveren en RWDM tellen nu elk 28 punten. Dat zijn er 2 meer dan Beerschot. De Ratten wonnen eerder op zaterdag met 1-0 van Club NXT.