Leuvense vrouwen winnen topper van Anderlecht en zijn herfstkampioen

19-11-2022 17:10

OHL heeft de vrouwentopper van RSC Anderlecht gewonnen, het werd 2-3 in een spannende match. Daardoor is OHL herfstkampioen.

Anderlecht is al vijf keer op rij landskampioen en lijkt ongenaakbaar, toch is het OHL dat nu aan kop gaat. Na zeven minuten was het Van Wynsberghe die de 1-0 voorbij Evrard binnenkopte. Estée Cattoor verzorgde het antwoord namens OHL en maakte de 1-1.

Vijf minuten voor rust kwam de uitploeg op voorsprong dankzij Jill Janssens. In de tweede helft was het Esther Buabadi die de 2-2 over Evrard kon schieten. De wedstrijd leek af te stevenen op een gelijkspel tot een hakdoelpunt van Van Kerkhoven voor de 2-3 winst zorgde.

Zo heeft OHL een 30 op 30 en is het herfstkampioen. Anderlecht telt drie punten minder en KRC Genk staat derde met 21 punten.