Gazzetta twijfelt aan toekomst Lukaku: 'Inter gaat in de zomer vol voor Thuram'

Gazzetta twijfelt aan toekomst Lukaku: 'Inter gaat in de zomer vol voor Thuram'

19-11-2022 13:23
3

Ondanks hoge verwachtingen beleefde Internazionale een teleurstellend eerste gedeelte van het seizoen. De clubleiding is dan ook al bezig met versterkingen in de komende zomermercato. Marcus Thuram is de hoofdkandidaat, al kan de Fransman wel invloed uitoefenen op de toekomst van Romelu Lukaku.

In de Champions League plaatste Inter zich wel voor de achtste finales door onder meer Barcelona FC achter zich te houden, maar in de Serie A staat het pas vijfde, toch al op elf punten van koploper Napoli SC. Dat beantwoordt hoegenaamd niet aan de titelambities. Vooral in de voorhoede laten I Nerazzurri het te vaak afweten, mede uiteraard door de langdurige afwezigheid van Romelu Lukaku.

In de zomer van 2023 wil Inter vers bloed toevoegen aan de spitspositie. De 25-jarige Thuram ligt in de bovenste schuif bij het scoutingsdepartement. Niet alleen presteert de aanvaller nu al enkele jaren op hoog niveau bij Borussia Mönchengladbach, bovendien heeft vader Lilian zelf een grootse carrière uitgebouwd in de laars. Zoon Marcus werd zelfs geboren in Parma.

Inter maakt dus jacht op Thuram, maar dat zal ook gevolgen hebben. Als de transfer afgerond wordt, zal er voorin ook iemand moeten vertrekken van het trio Lukaku, Edin Dzeko en Lautaro Martinez. Op papier lijkt Big Rom een logische kanshebber. Hij wordt immers slechts gehuurd van Chelsea FC. Binnen Inter heersen twijfels of het wel verstandig is om hem definitief in te lijven, zeker nu Lukaku lange tijd getroffen werd door blessureleed.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie