Rooney lijkt niet onder indruk van Ronaldo-uithaal: 'Waren wat rare opmerkingen'

Rooney lijkt niet onder indruk van Ronaldo-uithaal: 'Waren wat rare opmerkingen'

19-11-2022 19:33
1

Wayne Rooney heeft voor het eerst gereageerd op het spraakmakende interview van Cristiano Ronaldo. De 37-jarige Portugees haalde daarin hard uit naar Rooney, maar de D.C. United houdt zich op de vlakte.

Rooney liet zich recent uit over Ronaldo en daar was laatstgenoemde niet van gediend. "Ik weet niet waarom hij me zo bekritiseert... Waarschijnlijk omdat hij zijn carrière heeft beëindigd en ik nog steeds op hoog niveau speel. Ik ga niet zeggen dat ik er beter uitzie dan hij, maar het is wel waar...", zei Ronaldo over zijn oud-teamgenoot.

Nu laat Rooney in gesprek met CNN zijn licht schijnen over het Ronaldo-interview. "Cristiano is een fantastische speler. Zoals ik eerder al zei: hij en Messi zijn waarschijnlijk de twee besten die ooit hebben gevoetbald. Ik gaf geen kritiek, wat ik zei is dat iedereen ouder wordt. Cristiano vind het duidelijk moeilijk om daarmee te dealen. Hij heeft dat interview gedaan en de hele wereld heeft het gezien. Sommige opmerkingen daarin zijn raar, maar Manchester United zal ermee dealen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie