Lang had het even moeilijk bij Club Brugge: Voelde alsof ik werd tegengehouden

Lang had het even moeilijk bij Club Brugge: "Voelde alsof ik werd tegengehouden"

19-11-2022 11:16 Laatste update: 11:24
12

Noa Lang zit in de WK-selectie van Oranje en mag zich opmaken voor het toernooi. Toch een verrassende keuze gezien het mindere seizoen van Lang bij Club Brugge. Dat weet ook Lang zelf.

In een interview met het Nederlandse NU onthult Lang dat hij zelf ook even vreesde voor zijn deelname aan het WK. "Toen ik geblesseerd was, gingen mijn gedachten al naar het WK", geeft hij toe. "Ik vreesde even dat dat in gevaar zou komen, maar na zes, zeven weken was ik terug. Daarna ging het met ups en downs bij Brugge. Ik wilde meteen beslissend zijn, maar dat kon niet."

Een moeilijk seizoen voor Lang, die er ook maar niet in slaagde om zich in de basis te werken. Dat zorgde ook even voor een akkefietje met coach Carl Hoefkens. "Ik werd tegengehouden door keuzes van de trainer, zo voelde dat. Ik ben zelfs een keer uit de selectie gezet: tegen Anderlecht was ik er niet bij", blikt hij terug.

Toch keerde hij al snel terug in de selectie en kon hij het weer bijleggen met Hoefkens. "Het is nu weer opgelost, dat is het belangrijkste. Het zit weer goed met de trainer", aldus Lang nog.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie