Ronaldo zei 'nee' tegen 350 miljoen euro uit Saoedi-Arabië

Ronaldo zei 'nee' tegen 350 miljoen euro uit Saoedi-Arabië

18-11-2022 09:27

Cristiano Ronaldo heeft een gigantische aanbieding uit Saoedi-Arabië laten lopen. De Portugese aanvaller beweert dat hij in twee jaar tijd 350 miljoen euro had kunnen verdienen.

Ronaldo liet afgelopen zomer de voorbereiding van Manchester United aan zich voorbij gaan, omdat hij naar verluidt een nieuw avontuur wilde aangaan. Destijds waren er al geruchten over een bijzonder lucratieve transfer naar Al-Hilal. In zijn geruchtmakende interview met Piers Morgan bevestigt de 37-jarige aanvaller dat hij 350 miljoen euro kon verdienen. "Ja, dat klopt", was zijn heldere antwoord. Toch wees hij het aanbod af. "Dat was moeilijk. Maar ik voelde me gelukkig bij United."

Ronaldo grijpt de kans aan om een sneer uit te delen aan de media. "Dus wat ik nu graag wil zeggen: al die onzin die is geschreven door de pers, dat niemand mij wilde hebben, is gewoon niet waar. Maar ik was gelukkig bij United en gemotiveerd om er een goed seizoen van te maken. Toch bleef de media maar herhalen dat niemand mij wilde hebben. Hoe kan niemand een speler die 32 goals in een jaar heeft gemaakt willen hebben?"

In hetzelfde interview met Morgan vertelde Ronaldo ook dat hij in de zomer van 2021 dicht bij een transfer naar Manchester City was, voordat hij uiteindelijk terugkeerde bij United. Bij The Citizens zou met verbazing zijn gereageerd op die uitspraak.