'Keepersrel bij Spanje, bond stuurt vreemd smsje naar De Gea'

'Keepersrel bij Spanje, bond stuurt vreemd smsje naar De Gea'

17-11-2022 18:16
1

De Spaanse bond heeft in eigen lad in negatieve zin de spotlights opgeëist door met David De Gea een grote fout te maken. De doelman van Manchester United werd door de Spaanse bond bedankt voor bewezen diensten, terwijl hij officieel nog moet stoppen met zijn interlandcarrière.

Dat meldt het Spaanse televisieprogramma El Chiringuito. De Spaanse bondscoach Luis Enrique heeft het hoofd van de Spaanse bond, Luis Ribiales, verteld dat De Gea gestopt is als international, nadat Enrique besloten had dat De Gea vanwege sportieve redenen niet naar het WK in Qatar gaat. Maar niets blijkt minder waar: De Gea reageerde bijzonder verbaasd en beet van zich af. 

Na het bericht van Rubiales liet De Gea weten helemaal nog niet gestopt te zijn en zich nog altijd beschikbaar te willen stellen voor Spanje. "David heeft helemaal geen verdere uitleg gehad", zegt de Spaanse journalist Jose Alvarez. "Hij zag zichzelf als één van de drie keepers en was verrast dat Rubiales hem bedankt heeft dat hij ervoor gekozen heeft om te stoppen."

De Gea wordt al ruim een jaar niet meer opgeroepen door Spanje. Enrique heeft Unai Simon (Athletic Club), Robert Sánchez (Brighton & Hove Albion) en David Raya (Brentford) meegenomen naar Qatar.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie