Mirallas denkt aan pensioen en heeft nog één droom: Ik denk aan Standard

Mirallas denkt aan pensioen en heeft nog één droom: "Ik denk aan Standard"

17-11-2022 22:31
2

De 35-jarige Kevin Mirallas is nog steeds een voetballer en verdient momenteel zijn brood in Cyprus bij AEL Limassol. Hij blijft echter ambitieus en droomt van een terugkeer naar ons land.

Makkelijk had Mirallas het de voorbije jaren niet. Dat zorgde ook ei zo na voor een ingrijpende beslissing. "Vorig seizoen was ik bijna gestopt. Mijn vrouw kan dat beamen, ik had het moeilijk", vertelt Mirallas in een interview met La Dernière Heure.

De aanvaller gaf echter niet op en probeerde het in Cyprus, waar hij er alles aan doet om weer helemaal in topvorm te geraken."Mijn teamgenoten lachen me een beetje uit, want zelfs op mijn leeftijd ben ik de eerste die op de training aankomt en de laatste die vertrekt", geeft Mirallas aan.

Inmiddels denkt hij al aan zijn voetbalpensioen en zijn laatste club. Een terugkeer naar België is aar hij alleszins op hoopt. "Waarom niet terugkomen naar België, ja? Ik denk nog steeds aan Standard. Als ik er niet meer speel, zou dat als een onafgewerkt iets zijn. Ik zou daar nu kunnen spelen, of later in een andere functie", besluit hij.

Dit seizoen speelde Mirallas tot dusver zeven keer voor AEL Limassol. Een doelpunt scoren zat er nog niet in.