Mulder ziet Rode Duivels toch overtuigen op het WK: Niemand verwacht er iets van

Mulder ziet Rode Duivels toch overtuigen op het WK: "Niemand verwacht er iets van"

17-11-2022 22:01
14

In Nederland kijkt men met argusogen uit naar het WK en gelooft men weer in een succes op het toernooi. Youri Mulder kijkt echter ook uit naar onze Rode Duivels, die hij zeker niet wil uitsluiten als mogelijke winnaar.

De grote favoriet wil hij België echter niet maken. Daarvoor denkt hij toch aan Frankrijk en Brazilië. "Saai, maar ik begeef me toch op de geijkte paden. Deze landen hebben in mijn ogen de beste selecties", klinkt het bij NOS.

Daarnaast kijkt hij ook naar Portugal en Duitsland, terwijl hij België als één van de mogelijke verrassingen ziet. "Niemand verwacht echt iets van België. Mensen denken dat het momentum van de gouden generatie weg is. Ook in België zelf", geeft hij aan.

"We moeten alleen niet vergeten dat België met bijvoorbeeld Wout Faes, Amadou Onana en Leandro Trossard ook over veel nieuw bloed beschikt. Ook zijn Kevin De Bruyne en Thibaut Courtois nog steeds in topvorm. Bij de vorige eindtoernooien waren de verwachtingen hooggespannen, maar misschien gedijt België beter in de underdogrol", besluit Mulder.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie