Lang blikt terug op transferloze zomer: Bij Club Brugge weet ik wat ik heb

Lang blikt terug op transferloze zomer: "Bij Club Brugge weet ik wat ik heb"

17-11-2022 18:31 Laatste update: 18:34
11

Noa Lang staat binnenkort met Oranje op het WK en krijgt een nieuwe kans om te schitteren en een transfer af te dwingen. Afgelopen zomer leek hij nog te gaan vertrekken bij Club Brugge, maar dat ging uiteindelijk niet door.

Onder andere AC Milan, Leeds United en Lille OSC werden genoemd als mogelijke bestemmingen. Die laatste ploeg deed ook een bod op Lang, dat werd afgewezen door Club Brugge. De Nederlander had ook zijn zinnen gezet op een zomerse overgang, maar die kwam er niet.

"Ik wilde heel graag weg, maar toen scheurde ik midden in de transferperiode mijn enkelband af", geeft Lang aan bij het Nederlandse NU. "In de laatste dagen voor de deadline kwam er nog wel interesse van clubs. Niet alleen uit Qatar, ook uit grote competities. Ik heb die aanbiedingen allemaal naast me neergelegd."

Lang wilde dan wel vertrekken, hij wilde Club Brugge niet voor zomaar eender welke ploeg verlaten. "De clubs legden ook niet het juiste bedrag op tafel voor Brugge en ik had voor mezelf al besloten dat ik wilde blijven. Een nieuwe club moet perfect voelen en dat was niet zo. Bij Brugge weet ik wat ik heb, dat ga ik niet zomaar achter me laten", geeft Lang aan.

Deze winter staat echter het WK op het programma en krijgt Lang dus de kans om zich nog eens te tonen aan de voetbalwereld. Blauw-Zwart wil de Nederlander echter ook niet zomaar laten gaan en vraagt naar verluidt minstens dertig miljoen euro voor de aanvaller.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie