'Memphis kan na WK binnenlandse transfer maken: gesprekken al gestart'

'Memphis kan na WK binnenlandse transfer maken: gesprekken al gestart'

17-11-2022 09:12
0

Memphis Depay staat op de radar bij Sevilla. De nummer achttien van La Liga heeft al contact opgenomen met de entourage van de Oranje-international en wil hem na het WK vastleggen.

Sevilla kampt voorin met serieuze problemen. De ploeg staat in de gevarenzone en heeft in veertien competitiewedstrijden pas dertien keer gescoord. In een poging het seizoen te redden is Sevilla op zoek naar een spits. Memphis geldt als een belangrijke kandidaat, meldt SPORT. Algemeen directeur Monchi heeft de eerste gesprekken met de belangenbehartigers van de aanvaller achter de rug, klinkt het.

Bij Sevilla heerst vertrouwen dat de deal tot stand komt. Memphis en FC Barcelona zijn nog altijd in conclaaf over een contractontbinding. De Nederlander weigert deze vooralsnog, maar Sevilla heeft er veel voor over Memphis te overtuigen. In Andalusië is bekend dat Memphis afgelopen zomer een nettosalaris van zeven miljoen euro van Juventus eiste en Sevilla is naar verluidt bereid naar de wensen van de spits toe te werken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie