Courtois: “Ik denk dat Hazard veel zin heeft om Spanje uit te schakelen”

Courtois: “Ik denk dat Hazard veel zin heeft om Spanje uit te schakelen”

16-11-2022 18:41
5

De Rode Duivels bereiden zich voor op de generale repetitie tegen Egypte. Tussen de trainingssessies door zijn er natuurlijk ook nog de verplichtingen bij de media. De keeper van de Rode Duivels gaat in gesprek met VTM. 

Voor veel spelers op het WK zal het af en toe raar doen om tegen een ploegmaat bij hun respectievelijke clubs uit te komen. Bij de kleedkamer van Real Madrid werd er blijkbaar al veel gepraat over die mogelijkheid. “Met Modric is er al vaak gelachen, omdat we tegen hem spelen in de groepsfase.” Dat vertelt Thibaut Courtois tijdens een interview met VTM. 

Marc Degryse vraagt zich af of Courtois een ploeg heeft die hij graag zou tegenkomen na de groepsfase. Eentje met ploeggenoten van Real Madrid, eentje waar hij absoluut van wilt winnen om de ‘bragging rights’ in de kleedkamer te hebben. 

De keeper van de Rode Duivels merkt juist op dat ze mogelijk tegen Duitsland of Spanje zullen uitkomen na de groepsfase. “Ik denk dat Eden Hazard erg veel zin heeft om de Spanjaarden uit te schakelen”, klinkt het bij Courtois. “Ik zou ook de Spanjaarden verkiezen”, besluit hij. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie