Onfortuinlijke Kadri werkt aan de weg terug bij KV Kortrijk

Onfortuinlijke Kadri werkt aan de weg terug bij KV Kortrijk

16-11-2022 11:20 Laatste update: 11:48
1

Abdelkahar Kadri speelde dit seizoen nog geen minuut in de Jupiler Pro League. De middenvelder van KV Kortrijk viel uit tijdens de voorbereiding. Momenteel werkt Kadri aan zijn comeback.

Vorig seizoen verzamelde Kadri in de competitie 1.452 speelminuten in 22 wedstrijden. Daarin was hij goed voor 1 goal en 6 assists. Dit seizoen speelde hij echter nog geen seconde. Kadri kende immers pech tijdens de voorbereiding op het seizoen 2022 – 2023. Tijdens een stage in Nederland liep hij een zware knieblessure op.

Onder het mes
Kadri ging meteen onder het mes en begon toen aan een maandenlange revalidatie. Sinds enkele dagen kan de 22-jarige Algerijn weer samen met de groep van Kortrijk trainen. Wanneer hij terug volledig fit is, is nog niet duidelijk. De volgende weken kan hij door de WK-break nog verder werken aan zijn comeback zonder nog extra matchen te missen.

Kortrijk heeft het dit seizoen zonder Kadri erg lastig. Het staat momenteel op de 17e plaats met 12 punten na 17 speeldagen. Het houdt voorlopig enkel RFC Seraing (11 punten) achter zich. Onlangs nam Kortrijk ook al afscheid van trainer Adnan Custovic. De Bosniër volgde eerder in het seizoen al de ontslagen Karim Belhocine op.