'Club Brugge laat Lang niet zomaar gaan en vraagt monstersom'

'Club Brugge laat Lang niet zomaar gaan en vraagt monstersom'

15-11-2022 10:14 Laatste update: 10:17
76

Een vertrek van Noa Lang bij Club Brugge blijft een optie. De Nederlander kan nog steeds rekenen op flink wat interesse, al is Blauw-Zwart niet bereid om Lang ook voor eender welke prijs te laten gaan.

Afgelopen zomer werd Lang al in verband gebracht met onder andere AC Milan, Lille OSC en Leeds United. Die laatste club toont nog steeds interesse, meldt Fabrizio Romano bij Caught Offside. De Engelse ploeg wil deze winter dan ook een nieuwe poging wagen om Lang in huis te halen.

Makkelijk wordt dat echter niet. Club Brugge is niet van plan om Lang te laten gaan en hoopt ook op een goed WK van de Nederlander. Ook financieel zit Club Brugge er warmpjes bij, waardoor het maar liefst 30 tot zelfs 35 miljoen euro verlangt voor Lang.

Of Club Brugge die prijs ook zal krijgen, is nog maar de vraag. Lang heeft een moeilijk seizoen achter de rug en wist zich nog niet in de basis te werken. Hij kwam tot dusver zestien keer uit voor Club Brugge, waarin hij goed was voor vier doelpunten en drie assists.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie