'Fredberg heeft al beslissing genomen over toekomst Veldman bij RSC Anderlecht'

'Fredberg heeft al beslissing genomen over toekomst Veldman bij RSC Anderlecht'

15-11-2022 09:44 Laatste update: 10:00
27

RSC Anderlecht staat op het punt om Jesper Fredberg voor te stellen, die de nieuwe sportieve baas bij de club wordt. De Deense sportdirecteur heeft ook al meteen een beslissing genomen over Robin Veldman.

De Nederlander kreeg na het ontslag van Felice Mazzu de kans om zich te tonen en wist – ondanks nog steeds mindere resultaten – wel indruk te maken als interim-trainer. De spelers zagen een verlengde samenwerking wel zitten, maar zover zal het niet komen.

Bij La Dernière Heure weet men namelijk dat Fredberg heeft besloten om Veldman terug naar de beloften te zetten. De Nederlander keert terug naar de RSCA Futures, waar hij ook indruk wist te maken als trainer.

Fredberg is al op zoek naar een nieuwe trainer en verkiest een buitenlandse naam. Concrete pistes worden er niet naar voren geschoven, al zou hij wel al enkele trainers op het lijstje hebben staan. De nieuwe trainer zal Anderlecht dan weer naar de top van het klassement moeten proberen brengen. De Brusselaars staan momenteel op een elfde plek in de stand, met al 26(!) punten achterstand op leider KRC Genk.