Tissoudali brengt goed nieuws, KAA Gent dan toch op weg naar contractverlenging

Tissoudali brengt goed nieuws, KAA Gent dan toch op weg naar contractverlenging

15-11-2022 09:31
9

Tarik Tissoudali kan dan toch bij KAA Gent blijven. De geblesseerde Marokkaanse pion heeft een aflopend contract bij de Buffalo's, dat hij nu kan verlengen.

Bij KAA Gent was het altijd de bedoeling om het contract van Tissoudali te verlengen, al bood men bij de Buffalo's niet waar de aanvaller ook op hoopte. "Nu is dat wel het geval", geeft de Marokkaan aan bij Het Laatste Nieuws.

"Of we er snel zullen uitkomen? We staan er dicht bij. Het is een kwestie van tijd, de puntjes moeten nog op de i gezet", geeft hij aan. Al kan Tissoudali ook nog steeds rekenen op interesse van andere clubs. "Vanaf januari zou ik kunnen onderhandelen met andere clubs", geeft hij nog mee.

Dezelfde lijn
Maar Tissoudali lijkt een verlengd verblijf bij Gent te verkiezen. Hij voelt zich weer serieus genomen door de club en denkt aan een nieuw contract van minstens drie seizoenen. "Eindelijk zitten we op dezelfde lijn", aldus Tissoudali nog.

De aanvaller stond afgelopen zomer nog dicht bij een transfer richting het Midden-Oosten, tot hij een zware blessure opliep. Hij is daardoor al maanden buiten strijd en zou pas in februari weer aan voetballen kunnen denken.