‘Fredberg start als technisch directeur bij Anderlecht en zoekt naar nieuwe coach'

‘Fredberg start als technisch directeur bij Anderlecht en zoekt naar nieuwe coach'

14-11-2022 08:16
24

Na drie weken onderhandelen hebben Anderlecht en Viborg eindelijk een akkoord bereikt. Dat meldt DH Sport. Jesper Fredberg wordt de nieuwe technisch directeur bij paars-wit.

Officieel neemt de Deen op 1 januari het stokje over, maar het is duidelijk dat hij zal helpen bij de zoektocht naar een nieuwe coach voor zijn nieuwe club. “Aanstaande maandag zouden Fredberg en Veldman elkaar ontmoeten”, schrijft de krant. “Veldman wil graag hoofdcoach blijven van paars-wit, maar ziet een terugkeer naar de Futures op zich ook wel zitten.” 

De coach gaf zelf al aan na de wedstrijd tegen KRC Genk dat het verhaaltje misschien al af zou kunnen zijn. We zullen zien wat het beste is," zegt Veldman. “Ik was een interim coach en Ik deed mijn best in die zes wedstrijden." 

Fredberg daarentegen won zijn laatste wedstrijd met Viborg, dat met een tweede plaats de verrassing van het Deens kampioenschap is. Hij reageerde kort op zijn overstap naar Anderlecht. "Het is een eer om de aandacht te trekken van Sporting, terwijl ik deel uitmaak van een club waar veel mensen goed werken."