Teuma na overwinning op Standard: We verdienen meer respect”

Teuma na overwinning op Standard: "We verdienen meer respect”

14-11-2022 08:03
10

Teddy Teuma en Union Saint-Gilloise pakten zondagavond de tweede plaats. Union sloot de eerste helft van het seizoen perfect af met drie doelpunten op Standard. Door het gelijkspel van Antwerp en Club Brugge springt Union twee plekken hoger. 

“Grote ploegen als Brugge en Antwerpen hebben het hier moeilijk gehad," verklaarde Teuma terecht. Union was voorbereid en wist dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden. “We wisten ook dat we hadden kunnen lijden in deze sfeer. Dus we wilden de leiding nemen en onze tegenstander onder druk zetten.” Teuma gelooft dat de overwinning te danken is aan hun vechtlust en duelkracht. 

Teuma merkt op dat het er wel erg goed uitziet voor Union in het klassement. "Onze positie in het klassement laat zien dat de Union er nog steeds is”, klinkt het. “We blijven vooruitgang boeken en dromen. Wie weet hoe ver we komen…” Teuma beaamt verder dat zijn ploeg elke match ingaat om te winnen. Ze geloven sterk dat ze hun plek verdienen. “...en misschien ook een beetje meer respect zoals ik eerder zei."