Ronaldo haalt in explosief interview uit: Geen respect voor Ten Hag

Ronaldo haalt in explosief interview uit: "Geen respect voor Ten Hag"

13-11-2022 23:34
13

Cristiano Ronaldo heeft in een bijzonder interview snoeihard uitgehaald naar Manchester United en manager Erik ten Hag. Er klopt momenteel weinig van wat er bij de Engelse topclub gebeurt, zegt de 37-jarige Portugees.

Manchester United haalde Ronaldo terug, maar het huwelijk lijkt te stranden. "Ik voelde me verraden. Niet alleen door de manager, ook door anderen binnen de club Ik had het gevoel dat sommige mensen me niet wilden. Niet alleen nu, maar ook vorig jaar niet. Sinds het vertrek van Sir Alex Ferguson is er geen progressie bij de club. Na het ontslag van Ole Gunnar Solskjaer haalden ze sportief directeur Ralf Rangnick binnen, wat niemand begreep. Dat verraste niet alleen mij, maar de hele wereld. Als je geen trainer bent, hoe word je dan de baas van Manchester United? Ik had zelfs nog nooit van hem gehoord. De club heeft jaren stilgestaan. Ik had veel meer veranderingen verwacht. Ik zie nog steeds dingen die ik zag toen ik 21, 22, 23 was. Dat verraste mij heel erg."

Ten Hag
Ook Ten Hag moet het ontgelden bij Ronaldo. De twee kregen het voor zover bekend tweemaal met elkaar aan de stok. Ten Hag zette Ronaldo al eens uit de selectie omdat hij vroegtijdig het stadion verliet. "Ik heb geen respect voor hem omdat hij geen respect voor mij toont. Als jij geen respect voor mij hebt, zal ik nooit respect voor jou hebben."

"Ik denk dat de fans de waarheid moeten weten", zegt Ronaldo. "Ik wil het beste voor de club. Dit is waarom ik naar Manchester United ben gekomen. Er zijn een aantal dingen waardoor we niet het hoogste niveau bereiken, zoals Manchester City, Liverpool en nu zelfs Arsenal... Ik hou van Manchester United, ik hou van de fans, ze staan altijd aan mijn kant. Maar als ze het anders willen doen, moeten er veel dingen veranderen. De mensen die dat niet zien, zien het niet omdat ze het niet willen zien. Omdat ze blind zijn."