Bayern heeft goud in handen: 'Messi-achtig, magisch, Musiala betovert ons'

Bayern heeft goud in handen: 'Messi-achtig, magisch, Musiala betovert ons'

13-11-2022 16:40
0

Jamal Musiala ontpopt zich dit seizoen tot de grote smaakmaker bij Bayern München. De Duitse voetballegende Lothar Matthäus is lyrisch en ziet zelfs een vleugje Lionel Messi bij de negentienjarige spelmaker.

Musiala gaf zaterdag twee assists in het Bundesliga-duel met Schalke 04 (0-2 zege). "Als je ziet wat hij in die wedstrijd doet, het hakje naar Gnabry voor de 0-1 en de pass op Choupo-Moting voor de 0-2, hij betovert ons allemaal. Ik zal altijd naar zo'n speler willen kijken. Wat hij doet is magisch. Dit is Messi-achtig. Het is waanzin, deze man mag nooit vertrekken uit Beieren", stelt een bijzonder enthousiaste Matthäus in gesprek met Sky Sport.

"Ik ben door-en-door een Musiala-fan", beaamt de Duitse oud-international. "Hij moet voor Bayern München worden wat Lionel Messi voor FC Barcelona was. Hij moet zo lang mogelijk bij de club blijven." Hoeveel moet een club betalen om hem los te weken bij Bayern? "Ik zeg een kwart miljard. Hij is simpelweg niet te koop. Deze speler moet bij Bayern blijven."

Musiala is opgenomen in de selectie van Duitsland voor het WK in Qatar.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie