Concurrentie voor De Ketelaere en Vranckx? 'Ziyech staat op lijstje AC Milan'

Concurrentie voor De Ketelaere en Vranckx? 'Ziyech staat op lijstje AC Milan'

13-11-2022 13:43
2

Hakim Ziyech staat in de belangstelling van AC Milan. De Italiaanse kampioen ziet de spelmaker van Chelsea als een interessante optie op de winterse transfermarkt, meldt La Gazzetta dello Sport. De transfer zou extra concurrentie betekenen voor Charles de Ketelaere en Aster Vranckx.

De roze sportkrant plaatst Ziyech zondag groot op de voorpagina. De 29-jarige ex-Ajacied komt in Londen nauwelijks aan spelen toe door de concurrentie van spelers als Mason Mount en Kai Havertz. Hij maakte midweeks wel een aardige indruk tijdens het League Cup-duel met Manchester City, maar een basisplaats ligt ook onder manager Graham Potter niet in het verschiet.

Milan ziet zijn kans schoon en denkt de creativiteit van Ziyech goed te kunnen gebruiken in de jacht op de eenzame koploper Napoli. Mogelijk wil I Rossoneri al voor het WK zaken doen, maar Chelsea heeft geen haast. Als Ziyech goed presteert in Qatar, kan zijn transferwaarde immers flink stijgen. Hij heeft nog een contract tot medio 2025 bij de Premier League-topclub.

Ziyech was afgelopen zomer al in beeld in San Siro, maar toen gaf Milan de voorkeur aan Charles De Ketelaere. De Marokkaanse international bleef desondanks altijd op het lijstje staan. Nu de ploeg van trainer Stefano Pioli zich heeft geplaatst voor de achtste finales van de Champions League, is er financieel weer wat mogelijk. Bovendien kunnen spelers als Fodé Ballo-Tourè en Yacine Adli geld in het laatje brengen.

De transfer betekent in ieder geval niet veel goeds voor De Ketelaere en Vranckx. Die vertoefden de laatste weken al op de bank, en met extra concurrentie zou hun speeltijd dus nog meer aangetast kunnen worden. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie