Onwaarschijnlijk: Charleroi-supporters laten wedstrijd bij voorsprong staken

12-11-2022 22:29 Laatste update: 22:51
47

Onwaarschijnlijke taferelen in Charleroi zaterdagavond. De zebra's stonden 1-0 voor tegen KV Mechelen, maar op het uur lieten de supporters de wedstrijd definitief staken. In de eerste helft werd de wedstrijd al gestaakt door vuurpijlen op het veld.

Al na twee minuten kwamen de zogenaamde supporters van Charleroi in actie. Ze gooiden tennisballen en vuurpijlen op het veld. Nauwelijks een kwartier later was het opnieuw van dat. De scheidsrechter stuurde iedereen naar binnen voor een korte pauze.

Op voetballend vlak ging het Charleroi wat beter af. Het creëerde veel kansen en maakte aanspraak op een doelpunt. KV Mechelen kon enkele keren tegenprikken op de counter, maar had het zichtbaar moeilijk.

In de tweede helft kwam Charleroi zelfs op voorsprong. Benbouali maakte er 1-0 van. Ondanks die voorsprong sloegen enkelingen er opnieuw in de wedstrijd stil te leggen. Deze keer was dat definitief. Sporting Charleroi zal ondanks de 1-0-voorsprong de wedstrijd met 0-5 forfaitcijfers verliezen.