Schreuder ex-Club Brugge denkt niet aan ontslag: Daar ga ik wel van uit

Schreuder ex-Club Brugge denkt niet aan ontslag: "Daar ga ik wel van uit"

12-11-2022 23:16
1

Alfred Schreuder vreest niet voor zijn positie bij Ajax. De Amsterdammers wisten zaterdagavond niet te winnen bij FC Emmen en de trainer zag een 'schandalige' tweede helft van zijn spelers.

"Of ik door de grond kan zakken? Dat kan je wel stellen", zei Schreuder na afloop tegen ESPN. Ajax gaf in Drenthe een 1-3 voorsprong na rust uit handen. Schreuder zag Ajax goed terugkomen na een snelle achterstand. "Na de 2-3 doen we bijna alles verkeerd. De tweede helft is een schande."

"Het lijkt alsof we dachten dat we er waren", legt Schreuder de vinger op de zere plek. "Je probeert in te grijpen en het anders neer te zetten. Hoe die 3-3 er dan in gaat... Dat is heel knullig." De trainer stelt dat iedereen verantwoordelijk is voor de remise. "De tweede helft is onacceptabel."

Schreuder denkt dat hij het tij kan keren. "Tuurlijk wel, we weten waar we aan begonnen zijn. Op dit moment is het even pijnlijk en heel matig. We weten wat we moeten doen en we willen dingen veranderen. Iedereen moet in de spiegel kijken, dat begint bij mij." De Ajax-trainer verwacht ook na het WK nog bij de Amsterdammers voor de groep te staan. "Daar ga ik wel van uit."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie