'PSG doet bod van 45 miljoen op wonderkind, komt snel terug met 60 miljoen'

'PSG doet bod van 45 miljoen op wonderkind, komt snel terug met 60 miljoen'

12-11-2022 11:49

De strijd is losgebarsten. Paris Saint-Germain heeft een bod van 45 miljoen euro gedaan op Endrick, het zestienjarige aanvallende wonderkind van Palmeiras. De club heeft het bod afgewezen.

Dat meldt ESPN. De zestienjarige Endrick staat er uitstekend op bij grote clubs uit Europa. Zijn vader nam onlangs al een voorschot op een vertrek naar Europa en een transfer lijkt in de pijplijn te zitten. PSG heeft vrijdag aangegeven het bod te zullen verhogen naar zestig miljoen euro, terwijl Chelsea bereid is om dat te betalen wat PSG biedt. 

Mocht Endrick een transfer naar Europa maken, dan kan dat pas in 2024, wanneer hij achttien jaar is. Zijn contract bij Palmeiras loopt nog door tot de zomer van 2025. Ook Real Madrid schijnt het in hem te zien zitten. "Er is nog niets besloten met Real Madrid of welke club dan ook", liet vader Douglas onlangs weten "We zullen in de komende maanden de knoop doorhakken. De club die bereid is te betalen wat Palmeiras wil en Endrick het beste project voorschotelt, zal de jongen contracteren."