Geen mentaal probleem bij Club Brugge: 'Elke keer 110 % is niet vanzelfsprekend'

Geen mentaal probleem bij Club Brugge: 'Elke keer 110 % is niet vanzelfsprekend'

12-11-2022 11:20
3

Voor Club Brugge zit een heel drukke periode er bijna op. Voor de start van het WK wil Blauw-Zwart nog één keer knallen. Zondag komt Royal Antwerp FC over de vloer. Carl Hoefkens en co willen het jaar in schoonheid afsluiten.

Onder Hoefkens wist Club Brugge zich te plaatsen voor de volgende ronde van de Champions League. In de competitie staat Blauw-Zwart momenteel vierde in de stand en deze week plaatste Club Brugge zich voor de volgende ronde van de Beker van België.

De voorbije wedstrijden gingen het wel wat moeizamer. Tegen KAA Gent werd verloren en in de Beker had Club Brugge het lastig tegen Patro. Van een mentaal probleem wil Hoefkens niet spreken. "Zowel in de Champions League als in de competitie ben ik veeleisend geweest en heeft iedereen heel veel gegeven. Zowel mentaal als fysiek is het niet vanzelfsprekend om elke keer 110 procent te geven", aldus de trainer van Club Brugge in Sportwereld.

Hoefkens gelooft nog altijd in zijn aanpak en zijn spelers. "Maar uitgewerkt? Neen, dat zeker niet, we hebben alleen weer die vlam nodig om de volgende stap te zetten." Daarom hoopt Club Brugge tegen Antwerp weer aan te sluiten met een overwinning in de Jupiler Pro League. Indien Blauw-Zwart wint van The Great Old springt over Antwerp in de stand. Bij winst kan ook over Union springen. De Brusselaars nemen op speeldag zeventien op tegen Standard.