Oud-Heverlee Leuven maakt makkelijk gehakt van zielloos Seraing

11-11-2022 22:37
1

RFC Seraing heeft op bezoek bij OHL een bijzonder pijnlijke nederlaag geleden. Het had geen enkel verhaal tegen de Leuvenaren, die veel te sterk waren en met maar liefst 5-0 wonnen.

Bij RFC Seraing heeft de trainingswissel nog niet voor beterschap kunnen zorgen. De bezoekers uir Luik begonnen dan wel bijzonder gretig aan de partij, maar dat was niet van lange duur. Na het knappe openingsdoelpunt van Mathieu Maertens in minuut 23, zakte Seraing helemaal in elkaar.

Het zag even later Mario Gonzalez ook nog scoren en nog voor rust zelfs op een 4-0 achterstand staan. Ook Casper De Norre en Sofian Kiyine pikten hun doelpuntje mee, terwijl Sambou Sissoko na twee gele kaarten ook nog een rood karton kreeg.

Ook in de tweede helft probeerde OHL door te duwen en nog een vijfde keer te scoren. Het was er ook enkele keren dichtbij, maar slaagde er aanvankelijk niet in om de doelman van Seraing nog te verslaan.

Leuven werd in het slot uiteindelijk toch nog beloond. Nsingi kon in de laatste minuten de 5-0 forfaitcijfers nog op het scorebord zetten.