Tissoudali optimistisch bij KAA Gent: Ik kom hier veel sterker uit

Tissoudali optimistisch bij KAA Gent: "Ik kom hier veel sterker uit"

11-11-2022 13:00
4

Tarik Tissoudali gaat niet mee naar het WK met Marokko. De aanvaller van KAA Gent is nog altijd geblesseerd. Jammer voor Tissoudali, al belooft hij aan de fans dat hij sterker terugkomt. 

Tissoudali viel eind juli uit tegen STVV. Hij bleek om gescheurde kruisbanden te gaan. "Toen dacht ik: shit! Het WK! En dan die contractverlenging bij Gent… Alles viel ineens stil", vertelt hij aan Sport/Voetbalmagazine. "Ik was teleurgesteld, maar een dag later draaide ik de knop om. Dat heb ik aan mijn geloof te danken. Dat hield mij rustig. Je kunt het altijd erger treffen."

Tissoudali wil zich na zijn revalidatie terug bewijzen. "Naar mijn idee gebeurt alles met een reden. Deze blessure heeft me waarschijnlijk iets ergers bespaard. Als ik een paar jaar ouder was geweest, was het misschien wel einde carrière. Nu haal ik hier iets uit voor de lange termijn. Ik kom hier veel sterker uit."

Vorig seizoen was Tissoudali van levensbelang voor de Buffalo's. In 34 competitiewedstrijden scoorde hij 21 doelpunten. Dit seizoen scoorde hij ook nog in de openingswedstrijd tegen Standard.