Butez reageert trots na bekerzege bij Antwerp: Ongelooflijk is dat!

Butez reageert trots na bekerzege bij Antwerp: "Ongelooflijk is dat!"

11-11-2022 12:16

Jean Butez was donderdag de held bij Antwerp. Hij hield het hoofd koel in de penaltyreeks tegen SK Beveren en zag zijn team doorstoten. Na de wedstrijd was hij dan ook trots. 

"Ik had me samen met Brian (keeperstrainer Brian Vandenbussche, red.) goed voorbereid deze week", legt Butez uit bij Gazet Van Antwerpen. "De technische staf wou een lijstje met strafschopnemers en hun favoriete kant op mijn drinkbus kleven, maar het lijstje zat al in mijn hoofd. Als je 110 minuten met z’n tienen speelt, op achterstand komt en toch nog de kwalificatie uit de brand sleept… Ongelooflijk is dat!"

Zondag wacht nog een match tegen Club Brugge, dat ook verlengingen nodig had tegen Patro. "Door de overwinning zal die recuperatie alvast veel aangenamer zijn. Maar wees er maar zeker van dat zowel wij als Club fysiek diep zijn moeten gaan. We gaan er alles aan doen om zondag de drie punten te pakken en met een goed gevoel de lange interlandbreak in te stappen."

Antwerp speelt in de volgende ronde in eigen huis tegen Standard. De Rouches wonnen op dinsdag al met 0-1 van FC Dender.