KV Kortrijk komt met de schrik vrij en bekert verder na zege tegen RWDM

10-11-2022 22:20
4

KV Kortrijk bekerde donderdagavond verder na een zege op RWDM. De kerels gingen met 1-3 winnen in Brussel. De zekerheid voor KVK viel pas tien minuten voor tijd.

De eerste helft had niet veel om het lijf. Beide ploegen kwamen tot kleine kansen, maar drukten nooit echt door voor doel. Een brilscore was een logisch gevolg bij de rust.

In de tweede helft kwamen er meer kansen. RWDM kwam het best uit de kleedkamer en kwam al snel dicht bij de openingstreffer. Enkele minuten voor het uur was het ook zover: 1-0 via Botella. KVK leek van slag, maar krabbelde twintig minuten voor tijd toch terug recht. Bruno zorgde voor de gelijkmaker.

Tien minuten voor tijd was Bruno dan opnieuw daar. Hij scoorde zijn tweede van de avond ondanks de kansen voor RWDM. De Brusselaars probeerde nog alles om het tot verlengingen te brengen, maar het mocht niet baten. Even voor tijd werd het zelfs nog 1-3 via Messaoudi.

KV Kortrijk heeft zo een opsteker te pakken na enkele tegenvallende competitiewedstrijden.