Trossard over zijn concurrentie met Hazard: Ik verdien het om te spelen”

Trossard over zijn concurrentie met Hazard: "Ik verdien het om te spelen”

10-11-2022 08:12
13

Leandro Trossard vindt dat hij het verdient om te starten in Qatar. Deze donderdagmiddag moet Trossard niet te veel stressen voor zijn televisie. Zijn naam staat op de lijst van Roberto Martinez om naar Qatar te vliegen.

Dat is logisch, want zijn vooruitgang is al enkele jaren constant. De aanvaller is er echter nog niet in geslaagd om een volwaardige starter te worden. Als hij die status nog niet geniet in de nationale ploeg, komt dat vooral door Eden Hazard.

Trossard is geduldig, al is dat wel tot op zekere hoogte. "Wat kan ik nog meer doen?" vraagt hij zich af in Het Laatste Nieuws. "Ik denk dat mijn prestaties voor zich spreken. Ik denk dat ik het verdien om te spelen. Maar uiteindelijk is het aan de bondscoach om zijn keuzes te maken."

Op dit moment wil hij alleen succesvol blijven en niet luisteren naar geluiden van buitenaf. "Aan de andere kant, als ik me zorgen ga maken over alles wat iedereen zegt over Eden Hazard, ben ik minder gefocust op mijn spel en daar word ik niet beter van."