Senegal heeft nog hoop: 'Mané kan toch naar het WK'

Senegal heeft nog hoop: 'Mané kan toch naar het WK'

09-11-2022 22:46
1

Er is weer nieuws over de blessure van Sadio Mané. Volgens RMC Sport heeft de technische staf van Senegal goede hoop op WK-deelname van de aanvaller. Het lijkt er echter wel op dat Mané de eerste groepswedstrijden moet missen.

Mané kampt sinds dinsdagavond met een blessure aan zijn kuit. Hij viel toen uit tegen Werder Bremen. Het toonaangevende L'Équipe meldde al dat Mané het WK moet laten schieten, maar nu zijn er steeds meer andere geluiden te horen. Het Franse RMC Sport stelt zelfs dat het 'heel goed zou kunnen' dat de sterspeler van Senegal gewoon naar Qatar gaat.

Bij de winnaar van de Afrika Cup is men namelijk optimistisch over deelname van Mané aan het WK. Het lijkt er echter wel op dat de buitenspeler annex spits pas fit is al de derde groepswedstrijd op het programma staat, het duel met Ecuador. Dat zou betekenen dat Oranje en Qatar niet met Mané te maken krijgen.

Het treffen tussen Nederland en Senegal vindt al over twaalf dagen plaats. Voor beide landen is het hun eerste wedstrijd op het eindtoernooi.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie