Trossard heeft duidelijke boodschap voor Martinez: Ik ben klaar voor basisplek

Trossard heeft duidelijke boodschap voor Martinez: "Ik ben klaar voor basisplek"

09-11-2022 20:16
8

Leandro Trossard is bezig aan een uitstekend seizoen en is wekelijks één van de uitblinkers bij Brighton. De aanvaller verkeert in topvorm, net op tijd voor het WK. Daar wil hij ook overtuigen en dan liefst als basispion. Al wordt dat moeilijk.

De flankaanvaller hoopt bij de Rode Duivels op een basisplek, maar moet daar afrekenen met de concurrentie van Eden Hazard. Die lijkt ondanks zijn moeilijke periode de voorkeur te gaan krijgen. "Ik ben klaar voor een basisplaats en mijn prestaties spreken voor zich", zegt Trossard bij TV Limburg.

"Ik denk dat ik het de bondscoach zo moeilijk mogelijk heb gemaakt, wat ook mijn bedoeling was. Nu is het afwachten of de coach een plaats in de basis heeft weggelegd voor mij. Ik hoop dat ik mijn goede vorm kan doortrekken op het WK", geeft Trossard aan.

De voormalige speler van KRC Genk zit bij Trossard momenteel aan zeven doelpunten en drie assists in dertien competitiewedstrijden. Voor de Rode Duivels kwam hij voorlopig 21 keer uit, waarin hij goed was voor vijf doelpunten en drie assists.