De Condé laat zich uit over mogelijk vertrek van Onuachu bij KRC Genk

De Condé laat zich uit over mogelijk vertrek van Onuachu bij KRC Genk

09-11-2022 19:16
11

KRC Genk blijft maar imponeren en lijkt dit seizoen niet te kloppen. Het kan voorin ook opnieuw rekenen op een sterke Paul Onuachu, die wekelijks goed is voor een doelpuntje of meer. Maar zal dat na Nieuwjaar ook nog het geval zijn?

De Nigeriaanse spits werd al lange tijd gelinkt aan een vertrek, al bleef de transfer voorlopig uit. Met de statistieken van dit seizoen kan daar deze winter echter verandering in gaan komen. Al is het bij Genk absoluut niet de bedoeling om Onuachu ook te laten gaan.

"Je hebt ook met een speler te maken, al is Paul hier zeer gelukkig", geeft Dimitri De Condé aan in Het Laatste Nieuws. "In zijn contract staat ook een geen gelimiteerde transfersom, noch is er een bepaald bedrag afgesproken. We zullen zien wat er zal gebeuren, maar het is duidelijk dat we hem liever niet zien vertrekken", klinkt het.

Onuachu heeft naar verluidt een marktwaarde van zo'n vijftien miljoen euro. Een som die Genk ook minstens zal verlangen om de Nigeriaan weg te lokken. Bij de Limburgers was hij dit seizoen goed voor twaalf doelpunten in dertien partijen.