Laursen (Standard) mist start door moeilijke geboorte 1e kind: “Focus op m’n werk

Laursen (Standard) mist start door moeilijke geboorte 1e kind: “Focus op m’n werk"

09-11-2022 16:58
1

Barret Laursen was doorslaggevend in de bekerwedstrijd tegen Dender. De linksback maakte eindelijk indruk en hoopt punten te hebben gescoord in de ogen van Ronny Deila.

Laursen heeft zijn kans gekregen tegen Dender en die heeft hij op zijn minst genomen. De Deen kwam in juli over van Bielefeld en moest zijn Bundesliga-ervaring inbrengen in de Luikse ploeg. Standard had een probleem op de linksback positie. Te weinig concurrentie, en dat is nooit goed voor een team. Laursen begon zijn eerste vier wedstrijden, maar overtuigde niet met halfslachtige optredens. Sommigen oordeelden snel over Laursen, die eigenlijk ook een moeilijke tijd doormaakte met complicaties na de geboorte van zijn eerste kind.

Laursen zou een echte teamspeler zijn. Iemand die zichzelf wegcijfert voor de ploeg. In de laatste, voor hem ingewikkelde weken heeft de Deen niets laten merken. "De concurrentie is zwaar, ja, maar dat is logisch. We hebben een ongelooflijk team”, klinkt het. “We hebben veel wedstrijden gewonnen, wat het moeilijker maakt om in de basiself te komen," zei hij.

Vandaag heeft Laursen maar één doel: Deila selectieproblemen bezorgen. "Ik moet me gewoon concentreren op mijn werk, hard werken voor het team en mijn kans grijpen als die komt. Uiteindelijk gaat het om de teamprestatie. Dat is het enige dat telt, ongeacht wie er op het veld staat."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie