'Cercle Brugge en Monaco van Clement bereiden zich samen voor in Spaanse zon'

'Cercle Brugge en Monaco van Clement bereiden zich samen voor in Spaanse zon'

09-11-2022 14:45

Cercle Brugge heeft een nieuw élan gevonden onder Miron Muslic. De degradatiezorgen lijken weer even vergeten, al moet het de goede lijn natuurlijk doortrekken na het WK in Qatar. Om de terugronde in ideale omstandigheden voor te bereiden, trekt de Cercle-selectie straks naar de Spaanse zon, samen met ... AS Monaco.

Het Nieuwsblad meldt dat Cercle en het Monaco van Philippe Clement eind november samen tijdelijk naar Benidorm verhuizen. Beide ploegen, sinds enkele jaren zusterclubs, zullen er verblijven in hetzelfde complex, genaamd Melia Villaitana. Concreet vertrekken de troepen van Muslic op zondag 27 november en keren ze een week later weer terug, op zondag 4 december.

Voor Clement zal het toch even vreemd aanvoelen, een week lang in een hotel vertoeven getooid in groen-en-zwart in plaats van blauw-en-zwart ... Overigens is er voorlopig nog geen uitsluitsel of Cercle en Monaco ook een onderlinge oefenpartij zullen afwerken. Allebei zijn ze in ieder geval al op zoek naar een externe tegenstander om tegen te sparren.