Familie Nouri neemt verguisde Ihattaren in huis: Dit had ik zo hard nodig

Familie Nouri neemt verguisde Ihattaren in huis: "Dit had ik zo hard nodig"

09-11-2022 07:20
8

De familie van Abdelhak Nouri heeft Mohamed Ihattaren de helpende hand toegestoken. De Ajax-huurling van Juventus woont sinds kort bij de familie in huis. Dat vertelt Ihattaren aan De Telegraaf.

Ihattaren, die te horen gekregen heeft dat Ajax de koopoptie niet gaat lichten, laat zich sinds kort begeleiden door Mo Nouri, de broer van Abdelhak, die hij echter niet als zaakwaarnemer ziet. "Maar als familie, een bonusbroer. Sinds ik een paar dagen per week bij hem woon en dankzij het geloof, heb ik mijn leven weer op de rit", zegt Ihattaren tegen de krant.

Ihattaren ontspoorde na het overlijden van zijn vader. Het ging mis bij PSV, Sampdoria en uiteindelijk ook bij Ajax. "Je moet een Marokkaans gezin als een boom zien, waarvan de vader de stam is en de moeder en de kinderen de takken zijn. Door de dood van mijn vader moest ik mijn eigen weg in het leven vinden. En mede doordat ik mijn emoties twee jaar heb weggestopt en de klap later kwam, is dat niet goed gegaan."

Ihattaren werd in Amsterdam regelmatig gelinkt aan het criminele circuit. "Mensen die niet het beste met me voor hadden, vielen me lastig. Maar het verleden is iets dat ik ver achter me heb gelaten. Dat was ook een voorwaarde van Mo: volle kracht vooruit en alleen maar positivisme. Echte vrienden zeggen het wanneer het niet goed gaat en willen dat je volle bak gaat trainen in plaats van stappen. Mijn dagen bestaan nu alleen uit trainen, eten en naar de familie Nouri gaan."

Hij stelt momenteel alles in het werk om zo fit mogelijk te worden en wacht op een nieuwe kans. "Ik ben nog steeds een jonge jongen, dus niet perfect, maar ik weet wel steeds beter waar het in het leven om draait. Iedereen weet dat ik goed kan voetballen. Ik denk nu heel anders, ben een veel positiever persoon geworden en met de steun van de familie Nouri en het geloof richt ik me volledig op mijn fitheid en voetbal. Bij Ajax heb ik deze voorbereiding laten zien dat ik het voetballend aan kan. Maar ik moet niet alleen tonen dat ik er weer kan komen. Nu moet ik zorgen dat ik aan de top blijf. En dat gaat me lukken. Wie met mij in zee gaat, zal ik nooit meer teleurstellen. Die krijgt alleen maar liefde, vreugde en een heel goede voetballer."

Lees hier het volledige verhaal van De Telegraaf

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie