Oud-Heverlee Leuven kent geen genade met Francs Borains

08-11-2022 22:21
1

Oud-Heverlee Leuven had dinsdag geen zin om zich te laten verrassen in de Beker van België. Sterker nog het won overtuigend van Francs Borains. OHL haalde het met maar liefst 0-5.

Bij de thuisploeg was het uitkijken naar Chevalier. Helaas voor de ex-speler van onder meer van KV Kortrijk werd het niet zijn match. De ploeg uit Eerste Klasse Amateurs deed dinsdag zeker zijn best, maar was een maatje te klein voor de eersteklassers. Maertens bracht de bezoekers na twintig minuten op voorsprong en dankzij De Norre was het verschil aan de rust al twee doelpunten in het voordeel van OHL.

Gonzalez, die de voorbije weken zich ook toonde in de Jupiler Pro League, kon vlak na rust simpel de 0-3 tegen de touwen tikken. Iets voorbije het uur mocht de ploeg uit Leuven weer vieren. Na een snelle counter van OHL verschalkte Mpati zijn eigen doelman. Meteen daarna zette Vlietinck de 0-5 eindstand op het bord. Oud-Heverlee Leuven bekerde zo simpel verder.