Na zege tegen Standard gaat Eupen af in de Beker van België tegen Deinze

08-11-2022 21:59
4

In de Jupiler Pro League won KAS Eupen een paar dagen geleden van Standard, maar in de Beker van België liep het dinsdag helemaal mis voor de Panda's. Eupen verloor met 3-0 van Deinze.

In de Jupiler Pro League had Eupen het voorbije weken lastig, maar afgelopen weekend was er de 2-0 stuntzege tegen de Rouches. Enkele dagen later zette Deinze de Panda's terug met de voetjes op de grond. Al voor de rust had de ploeg uit de Challenger Pro League de wedstrijd al naar zijn hand gezet. Door doelpunten van De Belder en Quintero was het na 45 minuten al duidelijk dat het niet de avond van Eupen ging worden.

In de tweede periode probeerden de bezoekers nog even aan te dringen, maar een vroege bekeruitschakeling kon niet vermeden worden. Deinze liet Eupen komen en hoe verder de match vorderde hoe minder geloof er was bij de bezoekers. Balaj gunde de thuisfans in de slotfase nog de 3-0. Eupen vertrok met de staart tussen de benen en kan zich nu volledig focussen op operatie redding.