Aanduidingen voor speeldag 17 zijn bekend: Lardot en Van Driessche krijgen toppers

Aanduidingen voor speeldag 17 zijn bekend: Lardot en Van Driessche krijgen toppers

07-11-2022 22:16
8

Volgende speeldag nog één keer knallen en dan zit de heenronde van de Jupiler Pro League erop. Nadien volgt een break van een maand, aangezien het WK in Qatar voor de deur staat. Voor speeldag 17 zijn inmiddels de scheidsrechters bekend.

De laatste speelronde uit het eerste seizoensgedeelte staat vooral in het teken van drie toppers op zondag. Club Brugge en Royal Antwerp FC beloven een beladen duel af te werken op Jan Breydel. Jonathan Lardot zal daar moeten proberen om zijn cool te behouden. Even later komt Union Saint-Gilloise over de vloer bij Standard Luik. Lawrence Visser zal koers zetten richting Sclessin.

Als derde affiche op rij kijken RSC Anderlecht en KRC Genk elkaar in de ogen. Daar is het aan Bram Van Driessche om het duel in goede banen te leiden. Ook de andere wedstrijden van speeldag 17 hebben een scheidsrechter toegewezen gekregen. Vanaf volgende maandag kan ook voor onze nationale arbiters de riem er even af, aangezien er geen Belg geselecteerd is om op het WK te fluiten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie