PSV-Belg maakt geen indruk bij invalbeurt: 'Hij maakte er een puinhoop van'

PSV-Belg maakt geen indruk bij invalbeurt: 'Hij maakte er een puinhoop van'

07-11-2022 18:46
3

PSV won zondag knap op bezoek bij Ajax, maar toch is analist Kenneth Perez kritisch op Ruud van Nistelrooij en Yorbe Vertessen. De Deense analist snapt niets van de wissels die de PSV-coach doorvoerde in de topper.

Bij PSV bleef Noni Madueke negentig minuten op de bank, terwijl Jarrad Branthwaite, Anwar El Ghazi, Jordan Teze, Guus Til en Yorbe Vertessen wel invielen. Vooral op laatstgenoemde is Perez kritisch bij ESPN. "Ik denk het alleen maar, maar ik denk dat Madueke er eerder in kon komen dan Vertessen. Dat is maar een idee, hoor. Vertessen, even serieus man..."

Arnold Bruggink deelt de mening van Perez: onze landgenoot viel ongelukkig in bij PSV. "Vertessen maakte er echt een puinhoop van." Later kijkt Perez ook met een kritische blik naar de andere wissels van PSV. "Ik vond dat Van Nistelrooij echt niet goed wisselde. Til houdt bijvoorbeeld geen enkele bal vast."

De 21-jarige Vertessen kent sowieso al een moeilijk seizoen bij PSV. Mede door blessures kwam hij nog maar aan negen partijen voor de club. Daarin scoorde hij twee keer.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie