Verhaeghe acht Club Brugge niet kansloos tegen Benfica: Ik heb geen vrees

Verhaeghe acht Club Brugge niet kansloos tegen Benfica: "Ik heb geen vrees"

07-11-2022 15:01
19


In de 1/8ste finales van de Champions League zal Club Brugge het opnemen tegen SL Benfica. In principe geen onhaalbare kaart voor de Bruggelingen. Dat vindt ook voorzitter Bart Verhaeghe.

Manchester City, Tottenham, Napoli, Bayern München, … het waren allemaal mogelijke tegenstanders voor Club Brugge. Het werd uiteindelijk Benfica, misschien wel de minste van alle ploegen. En dat biedt perspectieven voor Blauw-Zwart.

"We moeten hier tevreden mee zijn", reageerde Verhaeghe, die wist dat het voor Club Brugge de eerste confrontatie ooit is tegen Benfica. "Het is de eerste keer in onze geschiedenis dat we tegen Benfica spelen", geeft Verhaeghe aan bij Het Nieuwsblad.

Met Benfica loot Club Brugge ook een tegenstander waar iets tegen geraapt kan worden. Al beseft Verhaeghe ook dat het niet makkelijk zal worden. "Alle respect voor Benfica. Ze hebben een geweldig sterke ploeg en een zeer goede coach (Roger Schmidt, red.). Ik schat hen hoger in dan Porto. We zijn dus gewaarschuwd. Maar ik heb geen vrees. We zijn in staat om modern, snel en efficiënt voetbal op de mat te leggen. En dat gaan we straks proberen", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie