Trebel maakt comeback voor Anderlecht: Ik ben zeer tevreden

Trebel maakt comeback voor Anderlecht: "Ik ben zeer tevreden"

07-11-2022 13:29 Laatste update: 13:48
12

Adrien Trebel maakte zondag zijn comeback bij Anderlecht. De middenvelder is naar eigen zeggen helemaal hersteld van zijn schouderblessure, die hem al sinds augustus aan de kant hield.

Trebel speelde uiteindelijk 25 minuten mee. "Ik ben zeer tevreden. De chirurg gaf aan dat hij wist dat ik zou proberen om vroeger terug te keren", aldus Trebel bij RTBF. "Ik ken mijn lichaam goed. Ik ben een week eerder dan voorzien teruggekomen maar ik heb de staf verteld dat ik me echt goed voelde. Ik moet hen bedanken, ze hebben me veel geholpen."

Onder de nieuwe coach Robin Veldman heeft Anderlecht nog niet verloren. "Hij probeert ons te laten bewegen tussen de linies, om te spelen in kleine ruimtes. De defensie is ook solide, dat is goed. Er zitten jongens bij die potentiële internationals zijn en ze luisteren ook goed. Het zijn jongeren die progressie willen boeken."

De laatste speelminuten van Trebel dateerden van 22 augustus. Hij liep de schouderblessure op na een ongelukkige val tegen Young Boys Bern.