Drie kansen op acht: De Bruyne en Tielemans strijden om 'Goal v/d Maand oktober'

Drie kansen op acht: De Bruyne en Tielemans strijden om 'Goal v/d Maand oktober'

07-11-2022 10:45
0

Oktober zit er al even op, maar over het Kanaal is de jacht op het mooiste doelpunt van die maand geopend. Van de acht genomineerden zijn er drie Belgische kanshebbers. Kevin De Bruyne (tot twee keer toe) en Youri Tielemans pakten uit met heerlijke treffers.

Drie kansen op acht krijgt de 'Goal of the Month' straks een Belgisch tintje. In oktober waren onze landgenoten in de Premier League namelijk bijzonder goed bij schot, denk ook maar aan Leandro Trossard bijvoorbeeld. Voor de pareltjes moesten we echter bij De Bruyne en Tielemans zijn. Die laatste haalde tegen Wolverhampton Wanderers verwoestend uit via een halfvolley.

Manchester-City-veldheer De Bruyne is zelfs dubbel geselecteerd. Thuis tegen Brighton & Hove Albion plaatste hij de bal geweldig in de winkelhaak, terwijl zijn perfecte vrije trap in Leicester ook gezien mocht worden. Andere kanshebbers zijn Thomas Partey (Arsenal FC), Miguel Almiron (Newcastle United), Conor Gallagher (Chelsea FC), Antony (Manchester United) en Dwight McNeil (Everton FC). Opvallend vaak gaat het om een afstandsschot.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie